Parchet Triplustratificat Karelia

Comandă Parchet

Parchetul Karelia va ofera sansa de a fi creativ astfel incat sa obtineti aspectul dorit pentru casa dumneavoastra. Alegeti din cele 4 game unice de parchet in functie de specie, lemn, culori şi clase pentru a gasi parchetul stratificat potrivit pentru interiorul dumneavoastra.

Parchetul Karelia prezinta numeroase detalii constructive speciale, dezvoltate de-a lungul timpului. De exemplu sistemul de imbinare cu lamba şi uluc face parchetul nostru usor de instalat de catre oricine, fara a fi nevoie de cunostinte de specialitate.

Un alt exemplu il reprezinta lacul in cinci straturi ce utilizeaza nano-tehnologia si ofera parchetului o excelenta rezistenta la uzura şi zgariere. Intretinute corect placile finisate cu ulei sau lac vor arata ca noi chiar si după multi ani de utilizare.
Placile de parchet Karelia sunt triplu-stratificate. Suprafata acestora este realizată din lemn masiv de esenta nobila, in timp ce mijlocul si baza lemnului de molid finlandez.

Structura robusta si flexibila a placii ofera garantia ca parchetul Karelia va arata ca nou si peste cateva decenii. Selectionam doar lemnul ce indeplineste standarde estetice inalte. Dupa finisare, placile sunt expediate in intreaga lume si suntem siguri ca livram un parchet conform cu standardele noastre de calitate. Parchetul este o parte importanta a decoratiunilor interioare creand stil si atmosfera in locuinta.

De aceea parchetul este primul element prin care iti poti defini stilul personal, un parchet perfect evidentiind caracterul unic al casei.

Comandă Parchet

Din aceeasi categorie

 • Parchet Triplustratificat Karelia

  Parchet Triplustratificat Karelia

despre silver decor

Cu o experienta de peste 15 ani in acest domeniu am selectat sa reprezentam in Romania liderii mondiali in materie de tapet, profile decorative, decoratiuni interioare si lustre de cristal.

mai multe detalii

portofoliu de lucrari

mai multe lucrari
 • Resedinta Privata 1

  Resedinta Privata 1

 • Club The Note Timisoara

  Club The Note Timisoara

 • Tapet in Cafeneaua Tephra

  Tapet in Cafeneaua Tephra

 • Barocque Lounge Café

  Barocque Lounge Café