Noutati de la Silver Decor la Construct Expo Ambient 2010


Bucuresti- 10 Mai 2010 – Silver Decor va prezenta in exclusivitate la Construct Expo Ambient 2010 colectiile de tapet lansate in anul 2010 apartinand producatorilor Arte International si Omexco dar si cea mai noua colectie de decoratiuni interioare Orac Luxxus, apartinand producatorului Orac Decor.

La standul Silver Decor vizitatori vor putea admira in premiera in Romania, la un salon expozitional, cele mai noi colectii de tapet, Manhattan si Allure apartinand producatorului mondial Omexco.

Tapetul Manhattan este unul inovator avand o dunga minerala cu mica, strat netesut reliefat cu folie metalica, perle de sticla insiruite, amestec de mica cu olefin si matase artificiala imprimata.

Colectia de tapet Allure seduce de la prima vedere, cu un design clasic, schema culorilor si supradimensionarea unor modele confera o imagine surprinzatoare a tapetului textil. Culorile alterneaza intre damasc, bucle, dungi, cu efect matasos metalic, care se perinda in umbre de crem, bej, chihlimbar, antracit, olive inchis, stacojiu, alb stralucitor, mov, bronz si perla.

Arte International si Omexco sunt lideri mondiali in designul si productia tapetului de lux, avand fabrici pe trei continente si reprezentante in peste 40 de tari.

Orac Decor este o corporatie renumita in decoratiuni interioare cu fabrici pe doua continente si cu reprezentante in 44 de tari. Compania produce si exporta de 30 de ani, coloane, scafe, plinte, cornise, ancadramente de usi si ferestre din duropoliester rigid si flexibil.

Silver Decor este o companie specializata in amenajarea decoratiunilor interioare si exterioare, cu birouri in majoritatea oraselor mari din tara si cu un portofoliu ce cuprinde lucrari din categoria HoReCa si resedinte private.

B-dul Ion Mihalache nr 123
Telefon: 021/ 224 3390
Director general: Andrei Ichim

despre silver decor

Cu o experienta de peste 15 ani in acest domeniu am selectat sa reprezentam in Romania liderii mondiali in materie de tapet, profile decorative, decoratiuni interioare si lustre de cristal.

mai multe detalii

portofoliu de lucrari

mai multe lucrari
 • Hotel-Restaurant Calarasi

  Hotel-Restaurant Calarasi

 • Zvon Cafe Decebal

  Zvon Cafe Decebal

 • Amenajare Interioara Magazin Bijuterii La Rosa

  Amenajare Interioara Magazin Bijuterii La Rosa

 • Restaurant Perla

  Restaurant Perla