Noutatile Silver Decor la Expo Ambient

Asa cum ne-a obisnuit in ultimii ani compania Silver Decor aduce in Romania, cu ocazia targului international Expo Ambient, noutatile din domeniul decoratiunilor interioare de la liderii mondiali in domeniu.

Anul acesta Silver Decor se prezinta la Expo Ambient cu noile colectii de tapet satinat si natural apartinand casei Omexco dar si cu noile modele de lustre din cristal Preciosa.

Tapetul satinat din colectia „Waves” apartinand producatorului Omexco, inoveaza prin ondulatiile din diferite culori care ies in relief si paietele metalice care il fac potrivit oricarui tip de proiect, atat rezidential cat si comercial.

Colectiile din materiale naturale sunt si ele bine reprezentate de Silver Decor la Expo Ambient. Omexco a creat tapetul din mica, un mineral creat din cuart si granit. Noul tapet se evidentiaza prin materialele stralucitoare si posibilitatea de personalizare a formelor si nuantarii foarte mari, care il recomanda pentru proiectele de baruri si cafenele.

Pentru noua colectie de tapet natural, Orion, designerii si inginerii de la Omexco au imbinat fibrele din plantele exotice precum bambus sau sisal pentru a da nastere unui tapet a carui posibilitate de combinare a culorilor si structurilor este practic infinita. Materialele din care este creat acest model il recomanda pentru proiecte rezidentiale elegante unde creeaza sentimentul de prospetime si naturalete.

Nu in ultimul rand Silver Decor aduce la Expo Ambient noile modele de lustre din cristal, Preciosa, o linie moderna cu accent pe detalii in care s-au imbinat intr-un mod creativ metale nobile si cristale fine.

despre silver decor

Cu o experienta de peste 15 ani in acest domeniu am selectat sa reprezentam in Romania liderii mondiali in materie de tapet, profile decorative, decoratiuni interioare si lustre de cristal.

mai multe detalii

portofoliu de lucrari