string(78) "/home/silver/public_html/tapetdelux.ro/wp-content/themes/tapetdelux/header.php"

Tapet

Tapet textil

Tapet textil

In ultimii ani tendinta este de intoarcere la frumoasele obiecte de altadata si tapetul urmeaza si el aceasta tendinta, in special tapetul textil. Este un tapet unic si exclusivist, din tesaturi sifonate, cele mai sic in ultima vreme; materialul este tafta, matase sau catifea, bogata si densa, ceea ce produce un efect special atunci cand cade lumina pe ea.

Finisajul e magnific in sine iar desenul e bijuterie, un remarcabil exemplu de maiestrie deasemenea, deoarece imprimeurile sunt realizate folosind o gama larga de tehnici sofisticate, ce produc un rezultat divin. Tapetul are latimea de 0,90 sau 1,40 in functie de fiecare colectie in parte.

Vezi colectii
Tapet satinat

Tapet satinat

Tapet cu model imprimat,se combina perfect materialul si relieful foliei metalice. Efecte mate si stralucitoare alterneaza armonios toata paleta de culori.

Tapetul este lavabil, ecologic, indeplineste normele internationale de rezistenta la foc, rezistent si in incaperi cu umiditate ridicata (bai, sauna, cabine de vapor) si la expunere la lumina, nu retine petele.

Tapetul este laminat pe un suport netesut si poate fi lipit direct pe perete, nefiind nevoie sa fie umezit tapetul pe spate. Tapetul se vinde la ml, latimea fiind in 90% din cazuri de 1m.

Vezi colectii
Tapet non woven

Tapet non woven

Designul de baza al colectiilor de tapet are un model destul de simplu, netesut si i-au fost adaugate mai multe variante foarte actuale, mai ales imprimeuri. Designerii au fost inspirati de conceptul de reflexie, un fenomen fascinant care poate avea multiple intelesuri.

Inspirati de accesoriile din moda, designerii au dat frau liber imaginatiei. In modelul de referinta al acestor colectii poti recunoaste genul tesaturii, imprimeul este aplicat atat de usor pe fond incat pare material textil dar nu este. La fel de fin ca panza de paianjen, cu ochiuri clare de plasa, prin care straluceste fondul. Tapetul este lavabil, ecologic, indeplineste normele internationale de rezistenta la foc, rezistent si in incaperi cu umiditate ridicata (bai, sauna, cabine de vapor) si la expunere la lumina, nu retine petele. Are latimea de 1m

Vezi colectii
Tapet vinil

Tapet vinil

Tapetul este lavabil total si se foloseste in zone in care intra in contact direct cu apa. Ecologic, indeplineste normele internationale de rezistenta la foc, rezistent si in incaperi cu umiditate ridicata (bai, sauna, cabine de vapor) si la expunere la lumina, nu retine petele.

Cele peste 120 de variante ofera posibilitati nesfarsite de combinatii. Modelele sunt de inspiratie clasica, dar in culori proaspete, moderne, creand o ambianta unica. Fiecare categorie de tapet din aceasta colectie aduce culori si modele care se asorteaza cu tesaturi.

Vezi colectii
Materiale naturale

Materiale naturale

Ca materiale folosite in acest tip de tapet remarcam : pluta, paiul de orez, bambus, mica naturala, iuta, trestie. Trei variatii de fibre de sisal (planta textila cultivata in regiuni tropicale) : simplu sisal in starea lui pura, in culori naturale; urzeala de tesatura , aratand stralucitoare culori metalice folosite pentru imprimarea fondului; simplu sisal cu design floral clasic, aplicat pe tapet cu frunze aurii in relief (aur alb sau galben).

Tapet de iuta satinat intr-o singura culoare sau doua, ocazional intensificat cu adaos de fire scanteietoare. Doua tipuri de mica: silicat cu structura destul de dura, si bucatele de mica naturala.Trestia, foarte frumoasa daca este lasata in culorile ei originale, are avantajul ca poate fi si imprimata cu culori si tehnici variate. La unele modele de tapet, fasiile de trestie sunt pictate separat si apoi aplicate pe suportul de hartie, ceea ce da un usor contrast cu fundalul. Tapetul are latimea de 0,90 si se vinde la ml

Vezi colectii
Tapet Hotel

Tapet Hotel

Cu acest tapet creat special pentru hotel si birou, ARTE combina design-ul, culoarea si calitatea. Luxul dar si durabilitatea tapetului de vinil se intalneste cu cele mai exigente cerinte tehnice pentru aceasta solicitanta piata, ca rezistenta la foc, rezistenta la socuri, si superlavabil. De aceea Colectia de tapet pentru hotel de la ARTE este atat de folosita pe scara larga in hoteluri, birouri si clinici medicale.
Datorita designului nu este utilizat numai in camere de hotel ci si  in locurile publice cele mai frecventate sau in cele in care igiena este obligatorie, precum clinici,spitale sau saloane.
Acest tapet permite eliminarea vaporilor de apa si respiratia peretilor adresandu-se  si celor interesati de protectia impotriva mucegaiului si a ciupercilor.

  • este rezistent la solicitari deosebite (lovituri, socuri, frecari)
  • previne aparitia crapaturilor din zidurile cladirilor noi si le acopera pe cele existente in zidurile vechi
  • este superlavabil
  • este rezistent la lumina
  • lat de 1,40
  • rezistent la foc clasa EU: Bs2d0

Catalog Rouge

Vezi colectii
Copyright © 2005 - 2010