Flamant Minerals

Mai multe detalii

ARTE și Flamant au demonstrat deja de multe ori de ce lucrează atât de bine împreună. Ambele companii au în vedere constant cele mai recente tendințe in materie de design interior și de multe ori o idee duce la alta.

Oamenii asociază în general brandul Flamant cu un anumit tip de interior , deoarece liderul de peste 30 de ani in  amenajari interioare din Belgia, are un stil specific. Accentul este întotdeauna pus pe simplitate, liniște, un interior confortabil și familiar elegant. O casa , mai presus de toate, trebuie să fie “acasă”. Dar acest lucru nu înseamnă că amenajarea nu se poate schimba sau evolua in functie de gusturi și tendințe.

Pentru Flamant Les MINERAUX, Arte Internationale – leader in materie de tapet, a explorat zona franceza  Côte d’ Opale. Referința de bază în această colecție este Opale. Această referință este opțiunea cea mai simplă, și vine în nu mai puțin de 30 de culori diferite. Variatiile pe aceasta tema – continua călătoriile noastre de-a lungul liniei de coastă din Franța - Portel și Touquet. Texturile de nisip , calcar și granit sunt cele mai evidente în Escalles . Aici am folosit gresie reala pentru model. Escalles e realizat în patru culori.

Gradațiile de culoare din această colecție sunt pașnice, de asemenea, mate – și perfect potrivite pentru o gama de culori naturale , care include nuante de coajă de copac, de bej și nisip , ruginite și de pământ , precum și gri apos și maro – verde , corali. Cu alte cuvinte culori linistitoare pentru a face aceasta colectie de tapet ușor de utilizat în orice interior și o alegere la-ndemana oricui.

Comandă Tapet

Din aceeasi categorie

 • Xanadu

  Xanadu

 • Minerals

  Minerals

 • Bark Cloth

  Bark Cloth

 • Scala

  Scala

despre silver decor

Cu o experienta de peste 15 ani in acest domeniu am selectat sa reprezentam in Romania liderii mondiali in materie de tapet, profile decorative, decoratiuni interioare si lustre de cristal.

mai multe detalii

portofoliu de lucrari

mai multe lucrari
 • Tapet in Cafeneaua Tephra

  Tapet in Cafeneaua Tephra

 • Exterioare Resedinte

  Exterioare Resedinte

 • Hotel Caro Grand Ballroom

  Hotel Caro Grand Ballroom

 • Turabo Grand Ballroom

  Turabo Grand Ballroom