Flamant Minerals

Mai multe detalii

ARTE și Flamant au demonstrat deja de multe ori de ce lucrează atât de bine împreună. Ambele companii au în vedere constant cele mai recente tendințe in materie de design interior și de multe ori o idee duce la alta.

Oamenii asociază în general brandul Flamant cu un anumit tip de interior , deoarece liderul de peste 30 de ani in  amenajari interioare din Belgia, are un stil specific. Accentul este întotdeauna pus pe simplitate, liniște, un interior confortabil și familiar elegant. O casa , mai presus de toate, trebuie să fie “acasă”. Dar acest lucru nu înseamnă că amenajarea nu se poate schimba sau evolua in functie de gusturi și tendințe.

Pentru Flamant Les MINERAUX, Arte Internationale – leader in materie de tapet, a explorat zona franceza  Côte d’ Opale. Referința de bază în această colecție este Opale. Această referință este opțiunea cea mai simplă, și vine în nu mai puțin de 30 de culori diferite. Variatiile pe aceasta tema – continua călătoriile noastre de-a lungul liniei de coastă din Franța - Portel și Touquet. Texturile de nisip , calcar și granit sunt cele mai evidente în Escalles . Aici am folosit gresie reala pentru model. Escalles e realizat în patru culori.

Gradațiile de culoare din această colecție sunt pașnice, de asemenea, mate – și perfect potrivite pentru o gama de culori naturale , care include nuante de coajă de copac, de bej și nisip , ruginite și de pământ , precum și gri apos și maro – verde , corali. Cu alte cuvinte culori linistitoare pentru a face aceasta colectie de tapet ușor de utilizat în orice interior și o alegere la-ndemana oricui.

Comandă Tapet

Din aceeasi categorie

 • Scala

  Scala

 • Boracay

  Boracay

 • Sumatra

  Sumatra

 • Equators

  Equators

despre silver decor

Cu o experienta de peste 15 ani in acest domeniu am selectat sa reprezentam in Romania liderii mondiali in materie de tapet, profile decorative, decoratiuni interioare si lustre de cristal.

mai multe detalii

portofoliu de lucrari

mai multe lucrari
 • Grand Hotel Marriot

  Grand Hotel Marriot

 • Resedinta Privata 1

  Resedinta Privata 1

 • Amenajare Interioara Magazin Bijuterii La Rosa

  Amenajare Interioara Magazin Bijuterii La Rosa

 • Magazin CR Emporium Dorobanti

  Magazin CR Emporium Dorobanti