http://www.tapetdelux.ro

Intrigue

Mai multe detalii

Hartie sau textil, la asta iti zboara gandul cand te gândesti la tapet. Cu toate acestea , Arte vine cu o colectie unica – Intrigue care duce conceptul de tapet la un nivel complet diferit. Si chiar dacă ati vazut , probabil, un perete acoperit cu un material textil , ei bine , acest tapet este mult mai rafinat.

Colectia de tapet Intrigue este rezultatul unui nou proces de productie pe care noi il numim thermoforming. Acest cuvant sugereaza ca este folosita caldura pentru a creea un design in material . Dupa incalzire materialul capata un aspect de satinat , care reflecta lumina . Este fascinant de vazuti si irezistibil de atins , de asemenea, obtine un efect de contrast : neted si relief , lumina si intuneric , luciu si zone mate . Cu alte cuvinte este un tapet 3D.
Paleta de culori este la fel de interesanta si propune culori puternice care atrag atentia. Deci, daca indrazniti sa decorati un perete in albastru puternic sau verde luminos, acum aveti solutia!

Tapetul Intrigue ofera inca un avantaj. Datorita combinatie de materiale folosite , acest tapet va influenta in mod pozitiv acustica din zonele in care a fost montat. Tapetul Intrigue este confectionat din materiale flexibile, acesta este , de asemenea, un alt avantaj ce adauga o nota de stil la pereti mai puțin atractivi . Colectia de tapet este disponibila la ml in dimensiuni si latimi diferite in functie de design-ul ales . Rozeta are 1,26 m lațime iar Caisson și Feuillage sunt ambele de 1,23 m latime .

Comandă Tapet

Din aceeasi categorie

 • Helium

  Helium

 • On the rocks

  On the rocks

 • Le Corbusier

  Le Corbusier

 • Jazz

  Jazz

despre silver decor

Cu o experienta de peste 15 ani in acest domeniu am selectat sa reprezentam in Romania liderii mondiali in materie de tapet, profile decorative, decoratiuni interioare si lustre de cristal.

mai multe detalii

portofoliu de lucrari

mai multe lucrari
 • Restaurantul Morgan la Dud

  Restaurantul Morgan la Dud

 • Blow Cafe Decebal

  Blow Cafe Decebal

 • Club The Note Timisoara

  Club The Note Timisoara

 • Turabo Grand Ballroom

  Turabo Grand Ballroom