Maison Martin Margela Paris

Mai multe detalii

Omexco introduce o colectie de tapet fara precedent, folosindu-se de emblematicul efect trompe l’oeil (natura moarta), reinterpretand motive, un amalgam de texturi si iluzii optice.

Dincolo de conceptia acestei colectii, universul Casei Martin Margiela este clar recunoscut prin showroom-urile si magazinele sale. Prin folosirea albului, tesaturilor de bumbac, imbinarea anacronica de stiluri si epoci, Maison Margiela formeaza cadrul unei identitati unice, poetice si enigmatice. Adoptand un umor cu eleganta, idealuri avangardiste cu gusturi clasice, reconfigurand obiecte de toate formele si marimile, si jucandu-se cu false pretexte, Casa Margiela descompune forme si volume, matriteaza un concept estetic nou, te introduce intr-un taram de vis.

Pentru realizarea acestei prime colectii, Casa Margiela a dezvoltat in cooperare cu Omexco, modele de tapet in jurul a cinci teme : « la paésine », « la mosaïque », « le rideau », « le point de croix »,  « l’optique ».

La paesine : este un calcar toscan, care a fost reperat intr-un bazar, fotografiat si marit, imprimat digital cu praf de mica pe suport netesut.
Culori : naturale, negru sau alb.

La mosaique : un imprimeu de mozaic de marmura, geometric, traditional, frecvent utilizat in marketeria secolului 18. Imprimeul este imbogatit prin serigrafie cu frunze argintii si aurii.
Culori : turcoaz, lapis-lazuli, negru-ocru, bordo si maro, alb si gri decolorat.

 Le rideau : efectul de natura moarta al modelului de baza al Casei a fost transformat folosindu-se cadre imprimate imprastiate, ce se vad altfel din perspective diferite. Este un tapet textil serigrafat.
Culori : alb, gri perla, bleu – gri, rosu.

Le point de croix”: Clasicele canavale cu cusaturi populare in cruce formand buchete artizanale de flori. Este tot un tapet textil serigrafat.
Culori : rosu si albastru cu efect 3D – alb si argintiu.

“L’optique”: motivul spicului deformat printr-o iluzie optica. Mat la baza dar finisat cu luciu. Tot un tapet serigrafat.

Culori : negru si alb, alb pe alb (mat si lucios), negru pe negru (mat si lucios), maro si cupru (mat si metalic), gri perla si aur alb (mat si metalic).

Comandă Tapet

Din aceeasi categorie

 • Disco

  Disco

 • Quartz

  Quartz

 • Papirus

  Papirus

 • Oxygen

  Oxygen

despre silver decor

Cu o experienta de peste 15 ani in acest domeniu am selectat sa reprezentam in Romania liderii mondiali in materie de tapet, profile decorative, decoratiuni interioare si lustre de cristal.

mai multe detalii

portofoliu de lucrari

mai multe lucrari
 • Salonul Michelle Anti Ageing & Dental Clinic

  Salonul Michelle Anti Ageing & Dental Clinic

 • Tapet in Cafeneaua Tephra

  Tapet in Cafeneaua Tephra

 • Amenajare Interioara Magazin Bijuterii La Rosa

  Amenajare Interioara Magazin Bijuterii La Rosa

 • Hotel Caro Grand Ballroom

  Hotel Caro Grand Ballroom