Manakin

Mai multe detalii

Tapetul nu trebuie întotdeauna să conțină modele figurative mari, ușor de recunoscut, deci, dacă aveți o personalitate destul de expresiva atunci veti iubi noua colectie de tapet de la Arte – Manakin. Cu aceasta colectie originala și la modă puteți personaliza într-adevăr interiorul casei.

ARTE a fost inspirat de lumea modei pentru această colecție, mai precis de frumusetea artistica.

Numele colecției - Manakin - este numele unei pasari la fel de colorata , care poate fi găsita în pădurile tropicale de șes din Europa Centrală și America de Sud. Referința cea mai izbitoare în această colecție - Maringa este modelul de pasăre stilizat . Observați luciul satinat subtil combinat cu unele culori indraznete la care nimeni nu se așteaptă niciodată. Gri argintiu , galben , verde și turcoaz … Sau alternativa mai calda , cu roșu și mov , gri și maro . Există diverse combinatii de culori exotice.

Un alt model – Cascade – este de fapt mai mult de o cascadă sau o mișcare ondulatorie în material. Luciul – satinat moale adauga mai multe gradații . Sunt acele valuri pe perete.
Descrie Belize într-un singur cuvânt ? Belize este un model Chevron , cu toate că nu poate descrie 100% acest tapet uimitor . Dacă sunteți familiarizat cu lumea minunată de plante exotice , atunci veti recunoaște floarea Lobster Claw în acest model. Alb și bej , portocaliu și violet , brumariu , roz și portocaliu , maro și albastru.

Fiecare dintre produsele de mai sus poate fi perfect combinat cu un tapet simplu , cu un efect de mătase, care vine în 22 culori !

Manakin va adăuga ceva special în orice interior, ceea ce il face aproape prea frumos pentru o descriere in cuvinte .

Comandă Tapet

Din aceeasi categorie

 • Monsoon

  Monsoon

 • Verde

  Verde

 • Maison

  Maison

 • Tropicalia

  Tropicalia

despre silver decor

Cu o experienta de peste 15 ani in acest domeniu am selectat sa reprezentam in Romania liderii mondiali in materie de tapet, profile decorative, decoratiuni interioare si lustre de cristal.

mai multe detalii

portofoliu de lucrari

mai multe lucrari
 • Restaurantul Hanul Interbelic

  Restaurantul Hanul Interbelic

 • Restaurant Perla

  Restaurant Perla

 • Tapet in Cafeneaua Tephra

  Tapet in Cafeneaua Tephra

 • Exterioare Resedinte

  Exterioare Resedinte