http://www.tapetdelux.ro

Mariano

Mai multe detalii

Tapet de inspiratie istorica

ARTE isi depaseste incontinuu limitele in cautarile sale spre excelenta iar asta include cooperarea cu artisti. Am avut o afinitate spontana cu Isabelle de Borchgrave si din aceasta colaborare a rezultat o colectie noua magnifica. Artistul are o predilectie spre hartie, ea face haine din hartie cu texturi extraordinare iar creatiile sale includ costume, haine de epoca si creatii hot couture inspirate de lucrarile pictorului si designerului italian Mariano Fortuny.

Ce iese imediat in evidenta este atmosfera senina a tapetului, care are si elemente plane si imprimate, unele imprimeuri sunt foarte largi iar culorile sunt temperate cu stil. Fiecare model are ceva distinctiv, atribuit unui obiect tema.

Trasaturi de penel

Daca te uiti atent vei vedea ca Serene, primul model are un fundal plan care este acoperit cu un strat ce emite straluciri metalice; seamana cu un perete vopsit cu vopsea metalizata si la fel ca un perete, simti iregularitati subtile.

Velluto este deasemenea un model de referinta, care consta in doua straturi de nuante apropiate, ca si cum unul ar fi aplicat peste celalalt cu o pensula aspra. Poate fi numit lucios dar depinde de cum cade lumina, poti distinge o stralucire adanc in fundal.

Serene Stripe este un model larg vargat in culori armonioase. Matul se interpune cu luciul in clini de o textura fascinanta. Fundalul este acelasi descris in primul model de referinta.

Robe antice urmatorul tapet este un model floral. Culorile contrastante au fost deliberat alese asa incat efectul sa fie clar ma ales privit de la distanta. Florile mici oarecum conturate par a fi inspirate de robele din antichitate. Acest model se cheama Cleo.

Mai este un model traditional : Eleonore. Sunt aplicate cu pensula spirale largi pe un fundal satinat in culori metalice. Acest efect de umbra da adancime imprimarii.

In capul listei este Damasco, un model cu imprimeuri stralucitoare pe un fundal mat. Acest model este pus in valoare pe un perete larg. Liniile iesite in evidenta nu sunt foarte clare si ordonate, asa incat efectul este de vechi dar nu depasit de vreme. Este foarte impresionant.

Comandă Tapet

Din aceeasi categorie

 • Palazzo

  Palazzo

 • Zenobia

  Zenobia

 • Maison Martin Margela Paris

  Maison Martin Margela Paris

 • Filigrane Reflections

  Filigrane Reflections

despre silver decor

Cu o experienta de peste 15 ani in acest domeniu am selectat sa reprezentam in Romania liderii mondiali in materie de tapet, profile decorative, decoratiuni interioare si lustre de cristal.

mai multe detalii

portofoliu de lucrari

mai multe lucrari
 • Salonul Michelle Anti Ageing & Dental Clinic

  Salonul Michelle Anti Ageing & Dental Clinic

 • Resedinta Privata 3

  Resedinta Privata 3

 • Hotel-Restaurant Calarasi

  Hotel-Restaurant Calarasi

 • Grand Hotel Marriot

  Grand Hotel Marriot