Monsoon

Mai multe detalii

Pădurile tropicale au starnit mereu imaginația noastră, deoarece acestea sunt atât de rare, poate aspectul exotic e prea fascinant pentru o descriere in cuvinte. Suntem uimiți de biodiversitatea dîn aceste păduri, precum și de plantele copleșitoare, dar acest lucru a fost cea mai mare sursă de inspirație pentru această colecție .

Frunzele mari de banan sunt ușor de recunoscut. Cunoastem cu toții această plantă dar din păcate, aceasta prosperă doar într-un climat cald . Dar nu ne dorim întotdeauna ceea ce nu putem avea? Există două opțiuni: mat si un tapet cu luciu metalic, opulent .

Al doilea model se numește Sabal și ne duce cu gandul la frunzele grațioase de palmier ce sugereaza un sentiment de liniște. Și ne-am face drum chiar mai departe în junglă . Al treilea model din această colecție este de asemenea un imprimeu de plante, oferind frunzele elegante de Itaya. În funcție de culorile pe care le alegeți , modelul va avea un contrast mai mult sau mai puțin fascinant.

Pe langa toate modelele de frunze mari exista de asemenea si un model surprinzător de delicat numit Mozaic, model liniștit, din pătrate mici, fară margini ascuțite sau colțuri. Culorile par să se piarda ușor , creând un efect de decolorare .

În cele din urmă există Facet . Puteți folosi într-adevăr acest model minunat în orice interior. Ganditi-va la un design, dar de asemenea, ca un ansamblu de linii. Mai mult decât atât, un finisaj lucios absoarbe lumina sau o reflectă.

Culorile din această colecție sunt îndrăznețe deși de asemenea foarte naturale, în diferite gradații. Alb, gri auriu si gri verde, roșu inchis și chiar portocaliu, violet. Acestea sunt de fapt, culori ale padurii tropicale. ARTE a adăugat un plus la această colecție, modelul Tropic – în dimensiuni foarte mari pentru un efect panoramic si mai mare.

Comandă Tapet

Din aceeasi categorie

 • Verde

  Verde

 • Manakin

  Manakin

 • Tropicalia

  Tropicalia

 • Maison

  Maison

despre silver decor

Cu o experienta de peste 15 ani in acest domeniu am selectat sa reprezentam in Romania liderii mondiali in materie de tapet, profile decorative, decoratiuni interioare si lustre de cristal.

mai multe detalii

portofoliu de lucrari

mai multe lucrari
 • Restaurant Perla

  Restaurant Perla

 • Turabo Royal Ballroom

  Turabo Royal Ballroom

 • Zvon Cafe Decebal

  Zvon Cafe Decebal

 • Blow Cafe Decebal

  Blow Cafe Decebal